Ny dag - nytt hus - ny site

Jahapp då var ännu en dag till ända i paradiset. Vi har hunnit med det mesta som hör till en bra dag; vågsurfing, husköp och ny site på banan...

Säljaren accepterade vårt bud på huset här i Thailand och vi ska skriva kontrakt imorgon så nu är man snart ägare av strandhus i Thailand också. Är grymt nöjd, huset har något av det bästa läget här nere, ligger direkt på stranden, har modern design med panarama fönster ut mot vattnet och precis nu håller det på att byggas på granntomten. Kommunen bygger nämligen en fin park här bredvid så det kommer garanterat äka värdet på fastigheten. Det känns som om detta trots rykten om massiva räntehöjningar hemma i Sverige bli en bra placering som ju också samtidigt kan användas :-) De perioder vi själva inte är här kommer vi hyra ut huset.


Idag är vi också ägare till iPhone5nytt.info som rankas 1 på Google på sökord iPhone 5. Tror nämligen att det sökordet kommer bli bland det populäraste under sommaren/hösten vilket innebär många besökare. Sajten kommer i första hand användas för att göra reklam för kommande projekt men mer om det senare.
 

Kommentarer
Postat av: Christian

Är så otroligt stolta över er, kan inte formulera det rätt bara :-)

2011-03-01 @ 16:30:46
Postat av: Anna

Vad säger man? Ni har flyt nu, helt enkelt!

GRATTIS!!!!!

Till både sajten OCH huset, inte för att jag förstår så mycket ang sajten, men det verkar

ju bra iaf ;-)



2011-03-01 @ 17:36:30
URL: http://ionlywish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0